Kauden ottelut, tulokset ja merkittävin tapahtuma

10.1.2015 Into LAPA 6-8 Merkittävin tapahtuma intolaisittain: Hieno tasonnosto paikallisderbyyn edelliseen peliin verrattuna.

10.1.2015 SBT Tornio Into 8-1 Merkittävin tapahtuma intolaisittain: Kaudein huonoin peli. Se on jo saavutus kun katsoo alkukauden tuloksia!

13.12.2014 SSRA Into 4-11 Merkittävin tapahtuma intolaisittain: Annukan avausmaali miesten sarjassa. Ohessa laajempi raportti.

Into-Kellon Lyönti (2008)

Ruukin Innon historian ensimmäinen 2-divisioonan kotiottelu.

Vastassa Kellon Lyönti, joka sittemmin nousi ykkösdivisioonaan. Tällä kaudella Kellon Lyönti on dominoinut kakkosdivisioonaa ylivoimaisesti voittaen kaikki ottelunsa ja edeten Suomen Cupissa puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon ja sitä kautta Cupin pikkufinaaliin.

On kaikki niin kuin ennenkin

Ruukin Into lähtee salibandykauteen 2014-2015 uudesta, mutta kuitenkin vanhasta tilanteesta. Paljon muutoksia, mutta kaikki on kuin ennenkin. Kuulostaako sekavalta? Ristiriitaiselta. Sitä se ei ole. Tai on se.

Suurin muutos on se, että tulevalle kaudelle Into laittaa vain yhden joukkueen. Vuodesta 2008 lähtien Innolla oli edari ja kakkosjoukkue. Kuitenkin viime kaudella tilanne oli se, että pelaajat loppuivat kesken molemmista joukkueista. Pienen arpomisen jälkeen joukkue päätettiin ilmoittaa 3-divariin, vaikka keväällä näytti välillä jo siltä että ei saada yhtään joukkuetta pelille.